Objevujeme chlupaté kusové koberce BEST a HOME na GAZU.cz

Oblíbené plyšové koberce BEST

Hledáte koberec do dětského pokoje, obýváku, koupelny, ložnice, kuchyně nebo do předsíně? Pokud ano, kusové koberce BEST pro vás budou ideální volbou. V naší nabídce naleznete plyšové koberce v různé metráži, malé i velké, padnoucí do každé místnosti. Vybírat můžete z velkého množství barev. Nejoblíbenější barevné provedení mezi našimi zákazníky má například koberec šedýsvětle šedýrůžovýbílýfialový nebo béžový.

Jako první si představíme plyšový koberec v krásné zelené barvě. Koberec je skutečně tak hezký a hebký, že si nebudete jisti, jestli šlapete po zelené trávě nebo po koberci. V naší nabídce je zařazen tady: Zelený plyšový koberec

Plyšový koberec BEST - zelený
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-zeleny/


Plyšové koberce jsou mezi zákazníky velmi oblíbené
.

Pro zachování všech vlastností nedoporučujeme prát plyšové koberce v pračce. K odstranění nečistot doporučujeme využít šetrné čistící prostředky.  

Plyšový koberec BEST - světle šedý naleznete na tomto odkaze Světle šedý plyšový koberec

Paleta barev koberců z kolekce BEST 

TIP: Pokud vás zajímá, jak koberce vypadají v interiéru na reálných fotkách od našich zákazníků, můžete se inspirovat v galerii článku Inspirujte se! Reálné fotky plyšových koberců u zákazníků

Plyšové koberce BEST na GAZU.cz
https://www.gazu.cz/plysove-koberce/

Co třeba plyšový koberec v hnědém provedení? Dokážete si ho představit ve vašem interiéru?

Plyšový koberec BEST - hnědý
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-hnedy/

Pokud chcete přidat na útulnosti ve svém obývacím pokoji, volte spíše nenápadné barvy. Jednou z nich je šedá. Jedná se o naprosto univerzální barvu. Koberec má lehounký nádech do tmavě modré barvy. Pokud hledáte čistě šedou jako myší kožíšek, volte světle šedou variantu

Plyšový koberec BEST - šedý
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-svetle-sedy/

Až se dodíváte na naši přehlídku plyšových koberců, doporučujeme přečíst si článek, jak se správně starat o plyšový koberec, aby vám vydržel co nejdéle. Pokud vás zajímá, jak plyšový koberec vyčistit, přejděte na náš článek Jak pečovat o plyšové koberce.

Plyšový koberec BEST - bílý ivory
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-ivory/

Na obrázku výše můžete vidět zleva bílý plyšový koberec

Zajímavou volbou je také béžová verze na obrázku níže.

Plyšový koberec BEST - béžový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-bezovy/

Výše na obrázku vlevo vás nejspíše zaujal také světle béžový koberec. Velmi oblíbený koberec zejména v rozměru 80x150 cm.

Lehounký smetanový nádech nemůže mít žádný jiný koberec než krémový. Mezi zákazníky velmi oblíbený, svou teplou barvou zahřeje každou domácnost.

Plyšový koberec BEST - krémový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-kremovy/

Současně si také ukážeme tmavý růžový odstín na společné fotografii níže.

Plyšový koberec BEST - tmavě růžový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-tmave-ruzovy/

Světle růžový koberec vás potěší, pokud jste milovníky růžové barvy. Zákazníci často umisťují tuto barevnou variantu do holčičích dětských pokojíčků, do svých kosmetických nebo jiných salonů. Koupit si ho však můžete jenom tak pro radost, budete nadšení!

Plyšový koberec BEST - světle růžový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-svetle-ruzovy/

Jednoduše tyrkysová. Barva vhodná snad do každé místnosti, kam zapadne mezi stejně laděné doplňky. 

Plyšový koberec BEST - tyrkysový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-tyrkysovy/

Za skutečný bestseller se obecně považuje všechno, co je černé. Proto nemůže chybět ani koberec v tomto temném provedení. Černá barva podtrhuje váš vytříbený vkus.

Plyšový koberec BEST - černý
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-cerny/

Voní vám levandule? Říkáte ano? Představte si, že vám bude levandule stále připomínat hebounký koberec ve fialovém provedení, který skutečně vypadá jako levandulová louka.

Plyšový koberec BEST - fialový
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-fialovy/

Od fialové k červené! Barva vystihující nejen váš temperament, ale také vkus! Líbí se vám?

Plyšový koberec BEST - červený
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-cerveny/

Velmi příjemná a uklidňující barva je mátová nebo jinak také mintová. Tato barva se dnes těší velké oblibě díky své pozitivní energii, kterou kolem sebe šíří.

Plyšový koberec BEST - mint
https://www.gazu.cz/plysovy-koberec-best-matovy/

Poslední variantou z kolekce BEST, kterou jsme do nabídky zařadili, je oranžová (dříve také hořčicová). Barva koberce je oblíbená především mezi dětmi a mezi zákazníky, kteří chtějí originálně oživit svůj interiér. Zajímavostí je, že téměř totožnou barvu má klasická tužka koh-i-noor, kterou má doma snad každý - to jen pro vaši lepší představu, jakou má koberec barvu :)

A to je z kolekce BEST prozatím všechno! 

Novinkou z roku 2021 v nabídce na GAZU.cz jsou také plyšové koberce z kolekce HOME, které si můžete v kategorii prohlédnout tady: Kusové plyšové koberce HOME

Plyšové koberce HOME jsou výjimečné svým designem. Jsou dvoubarevné, připomínají batiku nebo ombre. Mrkněte na ně také. Náš tip je světle šedý koberec HOME

Plyšové koberce HOME si můžete prohlédnout fotogalerii. Který je vám nejbližší?

Pro úplnost zde specifikujeme parametry všech plyšových koberců z tohoto článku.

Materiál: Mikrovlákno

Hmotnost: 650 g/m2

Výška vlasu: 3,5 cm

Koberce nabízíme v následujících rozměrech:

80x150

120x170 cm

140x200 cm

160x230 cm

200x300 cm

Jaké je nejlepší umístění pro plyšový koberec? Čtěte dále.

Rozměr 80x150 cm:

Tento menší rozměr doporučujeme umístit například pod konferenční stolek, pod stolek v koupelně nebo třeba vedle postele, abyste po probuzení vždy došlápli do měkkého a ne na chladnou zem. Vhodný je také do různých ateliérů (kosmetický, tetovací,...), kde poslouží jako skvělý interiérový doplněk.

Rozměr 120x170 cm:

Stejně jako menší koberec je také tento rozměr vhodný třeba pod stolek v obývacím pokoji nebo například pokud chcete zútulnit místnost, které chybí poslední detail k útulnosti. Pokud se rozhodujete mezi rozměrem 80x150 cm a 120x170 cm, rozhodujte se podle velikosti místnosti. V případě větší místnosti nad 20 m2 dejte přednost většímu rozměru. Do menších místností se zase hodí více menší rozměr. 

Rozměr 140x120 cm:

Tento velmi oblíbený rozměr zákazníci umisťují nejčastěji v obývacím pokoji, a to v případě, že chtějí zakrýt kobercem co nejvíce plochy tam, kde se nejčastěji pohybují. Koberec v tomto rozměru totiž krásně vyplní mezery mezi sedačkou a stolkem. Nestane se vám, že až se budete dívat na televizi, budete muset natahovat nohy na koberec, ale budete jej mít pěkně pod sebou.  V tomto rozměru je koberec zajímavý také do menších dětských pokojíčků. 

Rozměr 160x230 cm:

Koberec v tomto rozměru je pro vás skvělou volbou, pokud chcete ve vašem interiéru zásadní změnu. Rozměr 160x230 cm řadí koberec již mezi větší kousky a díky němu se z něj v dané místnosti stává dominanta. Koberec je vhodný do větších místností jako například obývací pokoj, jídelna nebo dětský pokoj. Využití však, tak jako jiné rozměry, může najít také na chatě nebo v zázemí podniku, pokud nechcete utrácet za mnoho doplňků. 

Rozměr 200x300 cm:

Největší dostupný rozměr v naší nabídce a také na trhu. Koberec doporučujeme zakoupit stejně jako ten o něco menší v rozměru 160x230 cm, pokud chcete výrazně a zároveň příjemně změnit vzhled interiéru. V rozměru 2x3 m je koberec často využíván jako velká hrací plocha v dětském pokoji. Díky chlupatosti a hebkosti z něj mají děti obrovskou radost, protože jim připomíná srst zvířátka. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

O plyšových kobercích - vše, co potřebujete vědět - část I.

Detailní fotografie plyšových koberců

Tipy na nejlepší věci pro miminka