Inspirujte se! Reálné fotky plyšových koberců u zákazníků

Podívejte se, jak vypadají plyšové koberce BEST a HOME u našich zákazníků.

Plyšový koberec dnes už neodmyslitelně patří do každého moderního interiéru.
Nahlédněte do naší galerie, kterou jsme pro vás přichystali. Fotografie kusových plyšových koberců BEST a HOME jsme získali od zákazníků na naší stránce na Facebooku. Jsme moc rádi, že nám poskytujete fotografie koberců z vašeho interiéru, které pak mohou pomoci při rozhodování jinému zákazníkovi. Pokud ještě nejste fanouškem naší stránky, můžete se k naší komunitě připojit na následujícím odkaze: Facebook společnosti GAZU.cz
Pojďme na to!
Jednoznačně nejoblíbenější mezi našimi zákazníky je světle šedý plyšový koberec, a to ve všech velikostech. Světle šedý chlupatý koberec totiž zapadne do jakéhokoliv interiéru, jeho luxusní vzhled nadchne každého.
Další velmi oblíbenou variantou plyšového koberce je jeho krémová verze. Co na ni říkáte? Dokážete si ji představit i ve vašem interiéru? Třeba do kuchyně nebo obývacího pokoje je tento plyšový koberec naprosto perfektní.
Neméně oblíbenou variantou, která oživí váš interiér, je plyšový koberec v mátovém/mintovém provedení.
Jaký je váš názor na světle růžový koberec BEST? Doporučujeme použít při vybavování pokojíčku pro vaši dceru nebo klidně do vašeho salónu nebo jakékoliv jiné místnosti, kde bude ladit s ostatními růžovými doplňky.
Další univerzální barvou je například plyšový koberec s označením IVORY. Barva ivory by se dala jednoduše popsat jako slonovinová, teplá bílá. Taky hezká, co myslíte?
Teď se podíváme na tmavší varianty kusových plyšových koberců. Co třeba hnědá nebo černá?
Hezká je také fialová nebo i levandulová varianta plyšového koberce BEST. Nejlépe, pokud se sladí s šedými nebo černými doplňky. Hodila by se do vašeho interiéru?
Zejména mezi dětmi je velmi oblíbený zelený plyšový koberec BEST.
Do ložnice náš zákazník zvolil béžový plyšový koberec, taky hezký, že?
Pokud máte v domácnosti nějaké červené doplňky, je pro vás červený plyšový koberec jasnou volbou.
Nedávno jsme zařadili do naší nabídky také plyšový koberec v hořčicové barvě.
Dále si ukážeme super oblíbenou barevnou variantu a tou nemůže být žádná jiná než šedá.
Nedávno (poslední kvartál 2021) jsme zařadili do nabídky také velmi hezké a zajímavé plyšové koberce s "interním" názvem HOME. Koberce se vyznačují moderním designem, který vám může připomínat batiku. Vlastnosti koberců BEST a HOME jsou prakticky totožné, rozdíl je pouze v technologii barvení koberců.
Další plyšový koberec z kolekce HOME, a to v krásné béžové barvě. Zákaznice našla využití těchto dvou koberečků v rozměru 80x150 cm v ložnici vedle postele. Teď už se musí z postele vstávat úplně jinak, že? :)
Děkujeme všem zákazníkům za fotografie, které nám posílají. Snad vám, našim budoucím zákazníkům, pomohly fotografie v rozhodování, který plyšový koberec BEST je pro vás ten pravý. Pokud jste zde nenalezli variantu, která by vám vyhovovala, podívejte se na celou naši nabídku plyšových koberců na našem webu GAZU.cz
Téměř všechny barvy můžete vidět i na následující paletce barev, kterou jsme utvořili přímo ze samotných koberců.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

O plyšových kobercích - vše, co potřebujete vědět - část I.

Detailní fotografie plyšových koberců

Jak na sešlapaný koberec?